Huidverzorging

Waarom zou je voor een gelaatsverzorging kiezen?

Jouw gezicht is je persoonlijk visitekaartje. Het eerste wat iemand ziet is steeds je gezicht. Verder zorgt de natuur er door de jaren heen voor dat je ouder wordt. Met een regelmatige gelaatsverzorging zorgen we ervoor dat dit verouderingsproces wordt vertraagt.
Verder krijg je dankzij een gelaatsverzorging een jong en fris gevoel. Een gelaatsverzorging zorgt ervoor dat dode huidcellen, die je huid dof en minder glad maken, worden verwijderd. Dit zorgt voor een mooie, gladde en egale huid.

Mogelijke behandelingen: Er wordt steeds gewerkt met de productlijnen van Dr. Renaud. Deze producten zijn 100% natuurlijk, volledig organisch en parabenen vrij. Ze bevatten krachtige ingrediënten gewonnen uit de natuur.

 

Tijdens de verzorging kijken we samen welke verzorging het best bij jouw huid past.

Voor een maximaal resultaat kan u steeds verzorgingsproducten verkrijgen voor thuisgebruik. Wanneer u de verzorging thuis verderzet zal u een langdurig en beter resultaat ervaren.

 

Waarom kiezen voor huidverbetering?

Bij Instituut Azaré zijn we ook gespecialiseerd in huidverbetering.
Voor behandelingen zoals Microneedling, BB Glow en pigmentatiebehandelingen volgde Steffie bijkomende opleidingen.
 
Microneedling is een behandeling waarbij we met micronaaldjes kleine gaatjes in de huid maken waardoor we de producten dieper in de huid kunnen inwerken. De huid gaat opnieuw in gang gezet worden en de collageenaanmaak wordt weer gestimuleerd. Dit zorgt voor vermindering van fijne lijntjes, grove poriën, acnélittekens en een algemeen verjonging van de huid. Na de microneedling ziet je huid rood, deze roodheid neemt na 2uur af en is na 24u volledig weg.
Zeer efficiënte behandeling met mooie resultaten.
We raden aan de microneedling afwisselend met een gewone gelaatsverzorging te laten toepassen met een tussenpauze van telkens 6weken tussen elke verzorging.
Voor meer info over deze verzorging neem contact met me op.
 
BB Glow is een behandeling die steeds in een kuur van 3 gebeurt. Er wordt met nanonaaldjes (pijnloos) een kleurserum ingebracht in de huid. Dit zorgt ervoor dat oneffenheden, fijne lijntjes, pigmentvlekken en roodheden verdwijnen. Je huidstructuur verfijnt. Het resultaat is vergelijkbaar met het gebruik van een BB créme.
Deze behandeling moet elke 6 maanden worden hernieuwd.
Graag meer info over deze behandeling? Stuur een berichtje.
 
Pigmentatiebehandelingen worden steeds op maat besproken afhankelijk van jouw pigmentatieprobleem. Voor meer info en prijzen kan je contact opnemen.
 
Volg ons zeker op Facebook en Instagram voor meer informatie, voor- en nafoto’s en actie over onze behandelingen.

 

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Neem contact met ons op!