Hey jij daar!

Mijn naam is Steffie en ik wil me graag even aan je voorstellen.
In 2012 studeerde ik met glans af als schoonheidsspecialiste bij SIMA Aarschot. Het werken met mensen zat echt in mijn bloed. Ik had nog niet genoeg van studeren en zocht naar iets waar ik kon werken met en voor mensen dus besloot om nog een Bachelor Sociaal Werk te doen. In 2015 studeerde ik af en stapte ik in het werkveld. Tot begin 2019 werkte ik als maatschappelijk werker maar de schoonheidsspecialist in mij was nog lang niet uitgedoofd.
Verder ben ik sinds begin 2018 voedingscoach voor groepen, dit is waar mijn passie voor gezonde voeding begon.
In augustus 2019 zijn mijn ideeën voor mijn eigen schoonheidssalon gegroeid tot een echt concept, Instituut Azaré Wellness & Health. Een combinatie van voedingsadvies en schoonheidsverzorging.
Op 1 december 2019 start mijn avontuur.
Ik hecht veel belang aan jouw wensen, kwaliteit, vertrouwen en ondersteuning. Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress, dat is wat ik belangrijk vind. Even me-time om je batterijen weer helemaal op te laden en je kan er weer tegen.
Als voedingscoach ben ik ervan overtuigt dat gezonde voeding bijdraagt tot een beter leven en wil jou hier dan ook graag in ondersteunen en het onderste uit de kan halen.
Bij Azaré staat kwaliteit steeds boven kwantiteit! We halen het beste in je naar boven!

Wanneer ik niet aan de slag ben in het instituut besteed ik mijn tijd graag samen met mijn gezin. Koken, shoppen en wandelen samen met mijn partner Reinout, zoontje Lucas en border collie Baila zijn voor mij de ultieme ontspanning. Tijdens mijn vakanties kan je ons meestal vinden op een camping in het zuiden van Frankrijk.

 

Zo nu weet jij wie ik ben, kom snel langs en vertel mij ook wie jij bent!

CONTACTEER MIJ