Nagelverzorging

Waarom kiezen voor een nagelverzorging?

Je handen weerspiegelen een groot stuk van wie je bent en ook van wat je doet. Mooie nagels maken je uiterlijke verzorging helemaal af.
Of het nu voor op reis, voor altijd, om van het nagelbijten af te raken, voor een speciale gelegenheid of gewoon als verwennerij voor jezelf is. Als moderne vrouw heb je graag prachtige nagels en verzorgde handen.
Dit hoeven geen lange nagels te zijn, je bepaalt zelf de lengte alsook de vorm. Hou je van puntig, rond of meer hoekig, het kan allemaal. Natuurlijk sta ik je bij in de keuzes die je maakt.
Of je nu kiest voor naturel, witte boordjes, een volledige kleur, een fantasietje, steentje of nog iets helemaal anders, jouw nagels zien er na de behandeling verzorgd en perfect uit.

 

Kan gellak je nagels beschadigen?

Met gellak ga je net je nagels beschermen en versterken. Dit gebeurt door een versterkingslaagje dat wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Bij Azaré kiezen we ervoor om te werken op de natuurlijke lengte van de nagel, we verlengen de nagels dus niet.
Dit om ervoor te zorgen dat je nagels mooi van nature een verzorgde lengte kunnen creëren.
Wil je graag wat extra stevigheid of een job waarbij je nagels veel onder druk staan? Kies dan voor een behandeling met T-gel. Dit is een flexibele sterke laag die onder het laagje gellak geplaatst wordt voor een betere houdbaarheid van je nagels.
Wanneer je toch graag een verlenging van de nagels wil verwijs ik je graag door naar een collega in de buurt.

Ga steeds naar een ervaren en goed opgeleide nagelstyliste die met kwaliteitsvolle producten werkt. Wij zullen je bijstaan met raad en er zal ook rekening gehouden worden met bestaande beschadigingen of nagelziektes. Voor een goede basis kies ik voor Abstract, een merk dat al jaren voor kwaliteit en veiligheid staat en zelf een hoogstaande opleiding aanbiedt.

 

Hoe lang blijven mijn nagels?

Zoals elke mens anders is, is dat ook zo voor nagels. Dat betekent dat dit een erg moeilijke vraag is.
Afhankelijk van de snelheid van groeien spreken we van gemiddelde van 3 à 4 weken. Je merkt het vanzelf, de groei van je nagel zorgt immers voor de bekende ‘uitgroei’ van de gellak.
Het hangt er ook van af of je een verleden hebt als nagelbijter of een fervente ‘pruller’ bent.
Belangrijk is om de nagels op tijd te laten bijwerken. Niet alleen voor het uitzicht maar ook voor de duurzaamheid en goede verzorging van je nagels.

 

Beslis je om te stoppen met het kunstnagels?

Kom zeker langs om je nagels op een professionele manier te laten verwijderen en je handen een verzorgde look te geven. Begin hier niet zelf aan, je zal al snel merken dat dit niet goed is voor de gezondheid van je natuurlijk nagels.

 

Liever een verzorging van nagels en handen zonder lak?

Dit kan ook. Hiervoor hebben we onze manicure.
Je nagels worden in vorm gevijld, nagelriemen worden verzorgd en van een mooie gezonde glans voorzien. Nadien worden ze ingesmeerd met voedende handcrème van This is Us.
Je wandelt buiten met mooie verzorgde naturel handen.

 
Manicure: €30
Gellak: €37
Tgel: €47